KÖPVILLKOR

Pris

Priserna är i svenska kronor (SEK) och momsen (25 %) är inräknad i priset.

Frakt

Alla varor levereras med PostNord till en kostnad av 89 SEK.

Garanti

Alla varor har 1 års garanti mot fabrikationsfel.

Äkthetsbevis och värderings intyg

Vårt kvitto gäller som värdehandling & äkthetsbevis.

Bytesrätt

Vi kan tyvärr ej erbjuda bytesrätt på ringar eftersom de tillverkas efter beställning speciellt för Dig. Alt enligt 2 kap. 3-5 paragrafen i DHL. 

Ångerrätt & öppet Köp

Är du inte nöjd med din vara har du 14 dagars ångerfrist eller öppet köp efter det att du mottagit varan. Du har också rätt att häva din beställning eller köp om varan är slut. Om du väljer att utnyttja din ångerrätt eller öppet köp returnerar du varan till oss.
Öppet köp gäller inte på vigsel och förlovningsringar samt special beställningar. Och allt annat som är graverat.
Retur av varor skickas som rekommenderat brev.
Om du har betalat med kort eller gjort en direktbetalning sätter vi tillbaka pengarna du har betalat för varan på ditt kort/konto.
Har du löst ut paketet mot postförskott betalar vi ut dina pengar till ditt konto eller genom en utbetalningsavi.
Inga returer mot postförskott eller efterkrav.
Ingen ersättning för frakt och eventuella tullavgifter utgår.
Vid retur debiteras endast kostnad för erlagd frakt.
 

Reklamation

Reklamation av felaktig eller skadad vara skall ske så fort som möjligt och varan skall återsändas i rekommenderat brev (ej postförskott). OBS större artiklar så som askar, ramar m.m. skall fotograferas och skickas till oss på mail adress info@smyckesbutiken.se innan leverans.
Smyckesbutiken.se står för alla kostnader i samband med reklamationen. Glöm ej att ange namn och adress samt telefonnummer.

Transportskada

Vi använder posten vid frakt och alla försändelser är därigenom försäkrade mot skada. Upptäcker Du skadan när Du hämtar paketet anmäler Du det direkt till posten. I annat fall anmäler Du det till oss.

Leveranstid

Leveranstiden varierar beroende på produkt (se information vid var enskild produkt vid Smyckesbutiken.se produkter).

Produktinformation

Smyckesbutiken.se reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida. Vi kan inte garantera att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på vilken sorts bildskärm och upplösning Du har.

Personuppgifter

Kunders personuppgifter som lämnas vid köp via webbsidan behandlas konfidentiellt och används bara för att kunna skicka order till rätt adress. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan kunds samtycke. (Allt enligt PUL personuppgiftslagen.)